Kortrijk Blogt!


Wijkfeesten op Soetens Molen by katrien
17 augustus , 2010, 20:30 pm
Filed under: buurt, recreatie, uitgaan

Na de geslaagde eerste en tweede editie van Soetens Fieste op de wijk Soetens Molen in Kortrijk Zuid-Oost is er komende zaterdag  21 augustus een derde editie. De bedoeling van dit oude volksfeest is om de buurt dichter bij elkaar te brengen en andere bezoekers van de buurt te laten proeven. Dit jaar is er een hecht team gevormd met enkele buurtbewoners en is het doel een nieuwe spetterende editie. Dit jaar wordt hetzelfde stramien als vorig jaar gevolgd. Vooreerst worden alle deelnemers verwend met een luxe ontbijt. Om 9u00 wordt er bovendien gelijktijdig ook gestart met een rommelmarkt, die doorlopend is tot 17u00.  Bovendien zijn er de hele dag door een hele resem aan gezellige activiteiten!

Om 11u wordt een gratis aperitief geschonken aan alle buurtbewoners en bezoekers. Een nootje muziek wordt verzorgd door de lokale DJ
Vanaf 12u00 bieden lokale handelaars kleine snacks aan.

Vanaf 14u00 zijn er verschillende activiteiten. Zo is er onder andere een workshop Wijnproeven en voor de kinderen staan er 2 springkastelen en volksspelen.

Om 16u00 gaat de live dessertwedstrijd door waar verschillende mensen in 1000 seconden een dessert in elkaar moeten toveren en iedereen op zijn favoriete dessert kan stemmen.

Vanaf 18u00 wordt de straat omgevormd in een groot restaurant en start een grote BBQ.

Vanaf 19u30 zorgt Carmen Deslee voor een lekkere doorzakker. Meer dan 2 uur geven zijn een optreden met Vlaamse nummers voor groot en klein. Meer dan de moeite waard!

Iedereen is dus welkom op zaterdag 22 augustus vanaf 9u00 op kapel ter bede in Kortrijk!

Alle info vind je op http://www.soetensmolen.be

Praktisch:

Telefoon: 0498/67.24.11
Website: www.soetensmolen.be
E-mail: info@soetensmolen.be

Adres:

Soetens Fieste
Kapel ter bede 39
8500 Kortrijk


1 reactie so far
Plaats een reactie

Zaterdag zijn we de 21e
!!

Reactie door Amine




Plaats een reactie