Kortrijk Blogt!


Villa Vanthilt: gasten van 16 t.e.m. 19 augustus by kortrijk
16 augustus , 2010, 20:02 pm
Filed under: algemeen

Deze week van maandag 16 tot donderdag 19 augustus krijgt Marcel Vanthilt onder meer het allerlaatste traditionele begijntje ter wereld (uit het Kortrijkse begijnhof!!), de Nederlandse zanger Frans Bauer alsook Evi Hanssen en Herman van Veen over de vloer. Bovendien slaagt hij er ook in om Herman De Croo en zoon Alexander De Croo voor het eerst samen in een televisiestudio te krijgen.

MAANDAG 16 AUGUSTUS

Je zou het niet meteen verwachten, maar toch doen ze het binnenkort samen: Kelly Pfaff en illusionist Rafael. Voor Rafaels 25-jarige jubileum was het beste niet goed genoeg. Dus bokste hij een wonderlijke show in elkaar en zocht hij een onnavolgbare assistente. Het belooft een magische avond te worden bij Marcel.

Sam Dejonghe is een veelbelovend jong racetalent met één grote droom: formule 1-kampioen worden. Daar heeft hij veel voor over. Maandag parkeert Sam zijn bolide op de Grote Markt van Kortrijk. En wie weet mag Marcel ook wel een rondje meerijden.

De muzikanten spelen vandaag een thuismatch. De Kortrijkse band Balthazar brengt hun single I’ll stay here in Villa Vanthilt.

DINSDAG 17 AUGUSTUS

Afgelopen weekend zorgde hij voor de ambiance op Rimpelrock en dinsdag zakt Frans Bauer af naar Kortrijk. Marcel bereidt zich voor op een bijzonder gesprek met de schlagerkoning van Nederland. Dat kan alleen maar mooie momenten opleveren. Frans sluit ook muzikaal de villadeuren met zijn meezinger: Samen in een bubbelbad.

Maar Marcel is ook vereerd met een exclusief bezoek van het allerlaatste traditionele begijntje ter wereld: Marcella Pattyn. Woensdag wordt ze negentig, maar dinsdag is ze toch al een beetje jarig. Ze brengt een unieke getuigenis over het begijnenleven.

Actrices Sien Eggers, An Nelissen en Marit Stocker staan vanaf 1 september samen op de planken in het stuk Maria Vaart. De dames, die net terug zijn uit vakantie, zijn aan de tweede repetitieperiode begonnen. Twee weken voor de grote première schuiven ze met drie op de zetel bij Marcel.

WOENSDAG 18 AUGUSTUS

Ann Van Elsen zet haar radio uit om zich helemaal op televisie toe te leggen. Ze zal het nieuwe programma De inrichters presenteren. Daarnaast kan heel Vlaanderen binnenkort haar zwangerschap mee herbeleven in de nieuwe docuserie: Mama’s mooiste. Tijdens die negen maanden hield ze ook een dagboek bij dat binnenkort uitkomt. Maar zo lang kan Marcel niet wachten …

Galeriehouder Jan Hoet Junior en modeontwerpers AF Vandevorst hebben samen hun schouders gezet onder een bijzonder project: Gustav. Nog tot eind september wordt villa Gustave Siska ingenomen door het trio. In oktober gaat de monumentale villa tegen de vlakte. Waarom het de moeite loont het gebouw een bezoekje te brengen voor de pletwals er passeert, verneemt u in Villa Vanthilt.

DONDERDAG 19 AUGUSTUS

Familiefeest in Villa Vanthilt, want voor het eerst brengen vader Herman De Coo en zoon Alexander De Croo samen een bezoek aan een televisiestudio. Ze nemen plaats bij Marcel en vertellen honderduit over hun hechte band, het leven thuis en hoe belangrijk hun vader–zoonrelatie is.

Evi Hanssen wurmt zich tussen vader en zoon De Croo in de zetel. Ze bereidt zich voor op een nieuw programma en brengt in haar vrije tijd de tweede kinderkamer in orde voor haar volgende spruit.

Alfred Jodokus Kwak blijft in waggelpas de wereld veroveren. Herman Van Veen is de man achter de eend. Hij broedt op een nieuw verhaal, dat heel binnenkort uitkomt. In het najaar trekt de Nederlandse rasartiest door ons land met een Vlaanderentournee. Samen met zijn vrouw werkt hij naarstig aan een muziektheatervoorstelling. Donderdag maakt hij eventjes tijd voor Marcel.

Advertenties

Geef een reactie so far
Plaats een reactieGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: