Kortrijk Blogt!


Villa Vanthilt live vanop de Grote Markt! by hannes72
22 juli , 2010, 13:14 pm
Filed under: Kortrijk in de pers, nieuws, recreatie, resto, café en nachtleven, uitgaan

Vanaf  maandag 26 juli 2010 opent Marcel Vanthilt zijn villa in het hartje van Kortrijk. Vijf weken lang ontvangt hij er boeiende praatgasten en artiesten. In de allereerste aflevering schakelt hij live over naar Sardinië, waar burgemeester Lieven Lybeer van Kortrijk met vakantie is. Niet enkel om hem een prettig verblijf te wensen of te vragen hoe het weer en het eten daar is, ook om hem en de inwoners te bedanken voor hun gastvrijheid. Wij nemen alvast een kijkje wat er komende weken nog zoal op het programma staat.

driehonderd gasten

Een driehonderdtal boeiende gasten, elke dag helemaal live uitzenden en een prettig gestoorde presentator; alle elementen die van Villa Vanthilt vorig jaar een succes maakten, komen terug in het tweede seizoen.

In de eerste week van Villa Vanthilt in Kortrijk verwelkomt Marcel onder meer omroepster en presentatrice Evy Gruyaert, acteur en regisseur Johan Heldenberg, komiek Wouter Deprez, bondscoach Georges Leekens en zanger Christoff. Op zondag is er telkens een bijzondere aflevering van Villa Vanthilt. Op zondag 1 augustus staat die volledig in het teken van de nieuwe gaststad, Kortrijk.

Marcel praat graag met mensen en mensen praten graag met Marcel. Iedereen die een boeiend en actueel verhaal heeft, zal te gast zijn in Villa Vanthilt.  Net als vorig jaar plukt Marcel elke ochtend iemand uit de krant, die ’s avonds zijn verhaal komt vertellen. Ook het webcamgesprek krijgt opnieuw een prominente plaats. Qatar, China, het WK in Zuid-Afrika, het tennistoernooi van Wimbledon en de wereldtentoonstelling in Sjanghai komen plots heel dichtbij.  En naar goede traditie wordt het programma afgesloten met een sterke muzikale slotact. Van Tom Dice over Vaya Con Dios tot Admiral Freebee. Met af en toe een verrassende internationale act er bovenop.

een gloednieuwe villa
Een heus botsautokraam staat overeind op het Kolonel Dusartplein en oogt ronduit indrukwekkend. De studio is 26 bij 13 meter groot en 7,5 meter hoog. Elke toeschouwer kan de gesprekken perfect volgen door de ramen en op het grote scherm. Voor de muzikale acts gaat het zeildoek open en weerklinkt de muziek over het hele plein.

nieuwe generiek
De generiek heeft een nieuwe swingende look gekregen. Marcel kruipt zelf aan boord van een botsauto en leeft zich uit in een botsautokraam vol bekende gezichten.

op zondag
Net als vorig jaar pakt Marcel Vanthilt op zondag uit met een luxeversie. Villa Vanthilt in het groot, met minder gesprekken en meer spektakel op het plein. Het eerste thema wordt het WK voetbal, aanleiding om een eigen WK te organiseren: ‘om ter hardst tegen een bal trappen’.
Alle voetbalgekke kijkers zijn alvast uitgenodigd om te zorgen voor het grootste fluitconcert ooit in Vlaanderen.

Villa Vanthilt, van zondag tot donderdag

Er zijn geen publieksplaatsen meer beschikbaar in de villa zelf.  Je bent elke avond welkom op de Grote Markt om de uitzending te volgen op groot scherm.

Advertenties

Geef een reactie so far
Plaats een reactieGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: