Kortrijk Blogt!


Studio Kortrijk vanop de Vlasmarkt & vanuit De Kreun by hannes72

Zoals je wellicht al vernomen hebt op de radio, verandert de populaire radiozender Studio Brussel op 1 april aanstaande in… Studio Kortrijk! Die dag viert Studio Brussel immers zijn 27e verjaardag en om dit in stijl te vieren trekt de zender naar een gaststad.  Niet toevallig kiest de hippe zender hierbij voor Kortrijk: Kortrijk kent de laatste jaren een bloeiende muziekscène (denken we aan Ozark Henry, Goose, Balthazar, Hitch…) én groeit steeds sterker uit als dé West-Vlaamse studentenstad. De radiozender zal op 1 april een hele dag lang zijn tenten opslaan op de Vlasmarkt en daarna volgt een stomende party in De Kreun met o.a. optredens van de Kortrijkse trots Balthazar én het flitstende Shameboy.

Tussen 6 en 19 uur zendt Studio Kortrijk live uit van op de centraal gelegen Vlasmarkt. Alle Studio Brussel-presentatoren komen naar Kortrijk om er vanuit de Groeningestad hun ding te doen. Maar er is meer. Er zijn ook vliegende reporters die uitgestuurd worden, spitsblokken waarin Kortrijk centraal wordt geplaatst door interviews met Kortrijkzanen, redactionele items over Kortrijk…

’s Avonds tenslotte gaat de rechtstreekse uitzending verder in De Kreun. Tijdens een live-uitzending tot middernacht wordt er samen gefeest met de Kortrijkse band Balthazar, Shameboy en een afterparty met De Maxx dj’s. Meer info en tickets via www.dekreun.be.

Hiermee bevestigt De Kreun zijn goede samenwerking met de stad en met belangrijke muziekactoren als Studio Brussel.

Voor hen die dus op Witte Donderdag wat anders willen dan verse oliebollen of de klassieke paardenmolen, is er dus een meer dan volwaardig alternatief: Studio Kortrijk.

Tickets: € 7 met 4×4 / Kreuncard – €10 voorverkoop – €12 avondkassa

Info & tickets: www.dekreun.be, info@dekreun.be, 056 37 06 44

Advertenties

Geef een reactie so far
Plaats een reactieGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: