Kortrijk Blogt!


Opening nieuwe muziektempel De Kreun! by hannes72

Na een tijdelijk verblijf in de voormalige Limelight kan De Kreun binnenkort definitief zijn intrek nemen in de gloenieuwe concertclub aan Casinoplein. En dat moet gevierd worden natuurlijk! Niet 1 maal, maar gedurende een volledig weekend barst de nieuwe zaal nabij het muziekcentrum Track* en het Conservatorium uit zijn voegen met tal van optredens en een party om vingers van af te likken! 

De nieuwe concertzaalzaal isalvast een knap staaltje architectuur dat Kortrijk nog meer op de cultuurkaart zet. De concertruimte biedt plaats aan 600 mensen, is voorzien van een balkon en een dakterras, is perfect moduleerbaar, ligt naast het station, heeft ruime parkeergelegenheid… Kortom een state of the art muziektempel. Bij De Kreun zit je trouwens reeds lang goed voor muzikale vernieuwing. Nu wordt de live-ervaring nog extra opwindend, je avondje uit nog leuker. Overtuig jezelf tijdens het openingsweekend.

Naar stevige traditie maakt de ploeg er meteen een feestelijk openingsweekend van.| Een en ander wordt gevierd met een openingsweekend waarin het podium zal worden betreden door namen als Mulatu Astatke & The Heliocentrics, Disko Drunkards, Sounds of Stereo, The Bug en King Cannibal plus de nodige DJ-sets van onder andere Friendly Fires. Voor dit evenement zijn ook combitickets verkrijgbaar.

Onder de overige namen op het najaarsprogramma vinden we bijvoorbeeld nog Absynthe Minded
(29 oktober), The Whitefield Brothers (14 november), Tortoise (opening Next Festival 21 november), Anti Pop Consortium en Thavium (5 december) en Les Freres Deluxe (19 december).

De volledige agenda is te vinden op de VERNIEUWDE homepage van de muziekclub .

Advertenties

2 reacties so far
Plaats een reactie

ik vind het een geslaagd project…

Reactie door Astrid

Kortrijk wordt waarlijk de stad van diezijn, kreatie en innovatie maar wie gaat er dat allemaal blijven betalen ? De Kreun zit blijkbaar in de hoek waar de dukaten gegooid worden. Chance !

Reactie door walter maes
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: