Kortrijk Blogt!


Summerscreen dit jaar in een Secret Garden by hannes72
3 september , 2009, 8:36 am
Filed under: nieuws, recreatie, uitgaan

Het wordt stilaan een goede gewoonte dat op het moment dat de zomer zijn einde nadert Summerscreen nog eens alle spots op ‘zon en genieten’ zet. En ook komende zaterdag 5 september is er opnieuw het gratis openluchtevenement ‘Summerscreen‘ met een reuze-picknick in een gezellig groen en muzikaal kader. Bij ‘Summerscreen’ staan heerlijk ontspannen en zomers genieten centraal. Iedereen kan er zijn ding doen. Breng je eigen vlees mee en rooster het op de reuze BBQ terwijl je geniet van (h)eerlijke cocktails en animatie voor klein en groot. Hoogtepunt van de avond is de mondiale openluchtfilm: Slumdog Millionaire.De voorbije twee jaren was het Begijnhofpark de centrale plaats. Dit jaar werd gekozen voor de gezellige Secret Garden op Overleie: de Regenboogtuin in de Proosdijstraat.

Slumdog Millionaire vertelt het verhaal van de 18 jarige Jamal uit een sloppenwijk in Mumbai. Hij staat op het punt om 20 miljoen roepies te winnen in de Indiase versie van het programma “Who Wants To Be a Millionaire?”. Hij is nog maar één vraag van de overwinning verwijderd wanneer de politie hem aanhoudt omdat ze hem verdenken van vals spel…

Summerscreen start om 15u met animatie voor klein en groot. Liefhebbers kunnen petanque spelen, er zijn workshops dans en handschilderen uit India, volksspelen, creatieve kinderanimatie, hangmatten,… Of je kan gewoon luieren in een strandstoel met een eerlijke cocktail in de hand. Dit alles wordt ondersteund door luilekkerdeuntjes en hangmatswingers.

Vanaf 18u kan je aanschuiven aan de reuze-bbq. Breng je eigen vlees mee, de Summerscreen-crew roostert het voor u. Groentjes e.d. worden voorzien.


Advertenties

Geef een reactie so far
Plaats een reactieGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: