Kortrijk Blogt!


glamourspotting op Hoog-Kortrijk! by matt8
17 april , 2008, 0:46 am
Filed under: nieuws, recreatie, uitgaan

Vanaf vandaag wordt in Kortrijk Xpo terug de rode loper uitgehaald en is de hele site op Hoog-Kortrijk in de ban van de derde editie van Millionaire Fair. Dure voertuigen, spanning, magie, klinkende namen, fonkelende diamanten, exclusieve horloges, adembenemende modeshows, haute couture, haute cuisine, de beste wijnen, champagne en kaviaar, private jets en een ongekende hoeveelheid glamour en spektakel… je kan het allemaal vinden op deze onvoorstelbaar exclusieve beurs. Vorig jaar bleek een bezoeker zijn privéhelikopter verkeerd geparkeerd te hebben… Benieuwd wat we dit jaar allemaal zullen meemaken 🙂 De Fair wordt geopend door Phaedra Hoste. Vervolgens geven de China Girls alvast een voorproefje van wat zij tijdens de slotact van de Olympische Spelen in Beijing zullen doen: het spektakel verzorgen. Later op de avond presenteert Nicky Vankets groots en stijlvol als altijd zijn nieuwste creaties.

Advertenties

2 reacties so far
Plaats een reactie

Glamour? de benaming “glimplebs” lijkt mij hier op zijn plaats voor de collectie ordinaire snobs die daar samentroepen. Veel geld hebben gaat duidelijk niet noodzakelijk samen met goede smaak. Een platvloers gebeuren dat naar de buitenwereld toe ook nog eens een bevestiging is van het imago van Kortrijk als stad van bourgeois. afvoeren die handel!

Reactie door Haedra Phoste

“Afvoeren die handel”…?!
De zulken die er geen behoefte aan hebben blijven beter ver uit de buurt. Zelfs de ‘ordinaire snobs’ hebben recht op hun (duur) amusement. Toch ?
Jaloezie is geen fijn gevoel.

Reactie door walter maes 
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: